Ny körledare sökes!

Vår fantastiska körledare går vidare till nya utmaningar! Vi söker därför dig som kan efterträda henne.

Vi är en väletablerad Täbykör som består av ca 50 damer och herrar uppdelade i fyra stämmor. Vi övar tisdagar mellan 19.00 och 21.00 i Viggbysalen i Täby.

Vår repertoar är blandad – allt från Hasse och Tage till Händel och Mozart, Georg Rathbone och annan sakral musik. I Tibble kyrka i Täby, har vi två konserter varje år, en på våren och en vid advent. Dessutom har vi genomfört ett antal körspel och konsert på egen hand och tillsammans med andra körer, solister och musiker.

Med vår nuvarande körledare har vi jobbat mycket med scenisk körsång, sångkvalitet coh teknik. Då hon tyvärr lämnar efter 8 år, söker vi nu en ny körledare som kan fortsätta ta vara på den sångglädje och entusiasm som finns i Fyrklang.

Önskad start: januari 2018.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta i så fall

Margareta Johnson, ordförande tel 0704 83 54 60; margareta.johnson@hotmail.com

Dorothea Knust, nuvarande körledare tel  0760-90 14 58; dorothea.knust@yahoo.com